Restauratie vraagt om liefde,
aandacht en oog voor detail

Waarom B2 Restauratie

Monumentale panden behouden voor de toekomst.
Van binnen en van buiten.

Met de juiste materialen, de juiste mensen en de juiste technieken. Daar ligt de kracht van B2 Restauratie. Wij begrijpen dat restauratie tweeledig is. Dus maken wij een gebouw weer bruikbaar. En herstellen het bovenal in de oorspronkelijke staat. Daarbij gaan wij niet over een nacht ijs. Want restauratie is een combinatie van factoren; niet alleen een kwestie van aanpakken, maar juist ook van precisie. Van nauwkeurig werken. Met passie en aandacht.

Wij zijn gespecialiseerd in restauratie, maar ook in renovatie en funderingswerken. Een totale restauratie of een interne verbouwing. Wij restaureren de meest uiteenlopende objecten. In de stad, maar ook daarbuiten. Wij herstellen funderingen, gevels, daken, betonrot, kozijnen, plafonds en trappen. Wij herindelen woningen en panden, renoveren villa’s en restaureren kerken. En uiteraard voeren wij ook uitgebreid periodiek onderhoud uit.

Restaureren is beleving

Onze mensen snappen dat elk pand uniek is. Ze kijken, inspecteren en gaan dan pas aan de slag. Daarbij combineren wij ambacht met de juiste technieken.

Op basis van alle opgedane kennis en jarenlange ervaring maken wij uw monumentale pand toekomstbestendig. En ja, wij zeggen ook weleens nee. Want hoe prachtig wij de opdrachten ook vinden, wij doen ons werk alleen als wij dat zorgvuldig kunnen doen.

Zien welke mooie projecten wij hebben uitgevoerd?