Kloveniersburgwal – Amsterdam (Rijksmonument)

Volledige restauratie in hartje Amsterdam

Opgeleverd
2020

Bouwdirectie/opdrachtgever
Bun Projectontwikkeling

Luxe appartementen
in schitterend rijksmonument

Dit prachtige pand aan de Kloveniersburgwal te Amsterdam hebben wij voorzien van een nieuwe fundering en vier appartementen die high-end zijn afgewerkt. Uiteraard met het behoud van de monumentale onderdelen en het karakter.

Na het funderingsherstel hebben we het volledige casco van onder naar boven hersteld. Denk hierbij aan het herstellen van vloerbalken en vloerhout. Het herstellen van scheuren in metselwerk, zowel binnen als buiten. De kozijnen zijn hersteld en waar nodig voorzien van nieuwe draaiende delen. De dakbedekking is volledig vernieuwd en alle lood- en zinkwerkzaamheden die hierbij horen zijn meegenomen.

Nadat het casco is hersteld, zijn we gestart met de afbouw. Het realiseren van vier high-end afgewerkte appartementen. Het volledige installatiewerk, zowel elektrotechnisch als loodgieterswerk is vernieuwd. Op basis van de oude plattegronden zijn de appartementen opnieuw ingedeeld. De appartementen zijn verder volledig afgewerkt. De foto’s laten het eindresultaat zien en daar zijn we trots op!