Maandag 15 april

Vol trots presenteren wij de nieuwe huisstijl van B2 Restauratie. B2 Restauratie is al een aantal jaar onderdeel van KBK bouwgroep. Nu is ervoor gekozen het merk zelfstandig in de markt te zetten. Dit omdat het specialistische werk van B2 vraagt om een andere uitstraling. Naast het nieuwe logo heeft B2 nu ook deze eigen website.

Bas Snoek, bedrijfsleider van B2 Restauratie: “Ik ben bijzonder blij met het resultaat. Zowel met het logo als met de nieuwe website. Deze uitstraling past bij ons werk en waar we voor staan.”

B2 Restauratie werkt zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Zij zijn gespecialiseerd in restauratie, maar ook in renovatie en funderingswerken. Een totale restauratie of een interne verbouwing, ze restaureren de meest uiteenlopende objecten. In de stad, maar ook daarbuiten. Ze herstellen funderingen, gevels, daken, betonrot, kozijnen, plafonds en trappen. Ze delen woningen of panden opnieuw in, renoveren villa’s en restaureren kerken. En uiteraard voeren zij ook uitgebreid periodiek onderhoud uit.

“Restauratie is een kwestie van aanpakken én precisie. Met passie en aandacht.”

Kees Dekker aan het werk bij Nieuwe Keizersgracht