Donderdag 2 september

B2 Restauratie gespecialiseerd in onderhoud aan kerken

De kerk; dé plek om je dorpsgenoten te ontmoeten en daarom het hart van het dorp. Vaak monumentale bouwwerken met een karakteristiek uiterlijk. Hoewel de kerken tegenwoordig minder intensief gebruikt worden, hebben ze nog steeds een belangrijke functie binnen de gemeenschap. En om ervoor te zorgen dat die kerken nog lang gebruikt kunnen worden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Van kerktoren tot schip, van dakpan tot scheur
B2 Restauratie is gespecialiseerd in onderhoud aan (monumentale) kerken. Of het nu gaat om onderhoud aan de kerktoren, het dak, de gevel, het schip, de pastorie, of de glas-in-lood-ramen, ons team kan u informeren over de te nemen stappen. Ook voor het oplossen van vochtproblemen, het bestrijden van houtworm, het herstellen van scheuren, het herschikken van dakpannen of het conserveren van gevelankers kunt u bij ons terecht. Natuurlijk nemen wij ook het stuc- en schilderwerk mee. Bijkomend voordeel is dat wij onderdeel zijn van KBK bouwgroep. Daardoor kunnen wij, indien nodig, ook gebruikmaken van de kennis en kunde van andere bedrijfsonderdelen. U heeft er geen omkijken naar en kunt volledig vertrouwen op onze expertise en ons vakmanschap.

Jarenlange ervaring
Bas Snoek, bedrijfsleider B2 Restauratie: “Met veel plezier hebben wij de in de afgelopen jaren gewerkt aan heel diverse kerken, zoals de Kruiskerk en de Paaskerk, beide in Amstelveen, de Dorpskerk in Berkhout, de Bonifatiuskerk in Spanbroek en de Nederlands Hervormde Kerk in Ilpendam. Momenteel werken we aan drie rijksmonumentale kerken in De Rijp, Avenhorn en Ursem. En volgend jaar maken we een uitstapje naar Texel waar we ook onderhoud gaan plegen aan twee kerken in Oudeschild en De Cocksdorp. Elke kerk is anders en vraagt om zijn eigen specifieke aanpak. Dat maakt het werk zo uitdagend en leuk!”

Meerjaren Onderhoudsbegroting
Wilt u uw kerk in optimale conditie houden, om zo (te) grote kostenposten te voorkomen, dan adviseren wij u een Meerjaren Onderhoudsbegroting op te laten stellen. Zo weet u voor de aankomende jaren op welke kostenposten u kunt rekenen en kunt u dit gebruiken bij uw jaarplannen en begrotingen én bij het aanvragen van subsidies.

Meer informatie?
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan gaan we graag met u in gesprek. U kunt bellen met Bas Snoek: 06-15626362.

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze projecten.

Kerk De Rijp Kerk Ilpendam Kruiskerk Amstelveen Paaskerk Amstelveen Kerk Ilpendam Schip kerk Ursem Kerk Berkhout Kerk Spanbroek