Zo werken wij

Wij werken in kleine,
vaste projectteams

Daardoor weet iedereen binnen de organisatie waar hij aan toe is. Dat werkt prettig, slagvaardig en efficiënt. Het team weet exact wanneer welke werkzaamheden moeten worden verricht. Bovendien heeft u maar één aanspreekpunt. Daardoor voorkomen wij onnodige overdrachten en daarmee ruis. Wel zo makkelijk.

Natuurlijk gaan wij nooit zomaar aan de slag. Neemt u contact met ons op, dan komen wij bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en de benodigde werkzaamheden. Daar nemen wij de tijd voor. Pas als wij alles in kaart hebben, geven wij u een totaaladvies. Wij maken een uitgebreid voorstel zodat u precies weet welke werkzaamheden wij uitvoeren. En wanneer.

Natuurlijk zorgen wij ook voor meerjarig onderhoud

Wij maken hiervoor een uitgebreid voorstel, gebaseerd op rapporten van Monumententoezicht. Zo weet u zeker dat aan alles is gedacht. Onze kracht is ook dat wij onderdeel uitmaken van KBK bouwgroep. Door de expertise van andere bedrijfsonderdelen te bundelen kunnen wij nog slagvaardiger te werk gaan.

De juiste certificering

B2 Restauratie staat voor kwaliteit. Dat is erkend met het certificaat Erkend Restauratie Bedrijf (BRL 3000 ERB). Dit keurmerk geeft aan dat wij de benodigde specifieke kennis en kunde in huis hebben om restauratiewerkzaamheden uitstekend uit te voeren. Volgens de geldende regels voor monument, milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden. De kwaliteit van de restauratiewerkzaamheden wordt zo systematisch gewaarborgd.